PlayStation VR Games

PlayStation VR Games

Met de komst van de Sony PlayStation VR bril en de virtual reality games stap je nu met de games voor de PlayStation Console in een compleet nieuwe wereld. En met de nieuwste draadloze DualShock controller en PlaySation VR headset voor de PS-4 kun je nu gamen op een heel nieuw niveau met de nieuwste PlayStation games uit de PS VR-Game serie!

Met een 360 graden zicht beleef je nu de games alsof je er ook echt in zit, d.m.v. het bewegen van je hoofd/lichaam bestuur je nu je raceauto’s, racemotors en spaceships. Je zicht wordt een vizier bij shoot ‘em up games en zichtveld is nu vanuit alle dimensies. De populaire games zoals o.a. Minecraft, Battlezone, Driverclub zijn nu beschikbaar in VR versie.

In de videos kan je goed zien hoe deze PS VR-Games er uit zien en hoe de gameplay is in een virtual reality omgeving. Voor een overzicht van de allernieuwste PlayStation Vr Games is er natuurlijk de officiële  website. Bekijk en ontdek dan ook de nieuwe PlayStation VR game releases, showcases en previews op www.playstation.com/nl-be/explore/playstation-vr/games/.

Voor de liefhebbers hebben wij een deel van deze Sony PlayStation games in onze website geplaatst, deze games zijn nu te koop bij bekende electronica- en speelgoedwinkels. Bekijk de games en bezoek de webwinkel van je eigen keuze!

Thrustmaster T Flight Hotas 4 War Thunder Starter Pack + Vergelijk
Bigben Dubbele Oplaadkabel PS4 + Vergelijk
Trust GXT 38 2 1 Subwoofer Speaker Set + Vergelijk
PlayStation Plus Card 12 Maanden NL + Vergelijk
PlayStation Network Voucher Card 50 Euro NL + Vergelijk
Bigben Quad Charger PS4 + Vergelijk
Thrustmaster T150 Ferrari Edition + Vergelijk
Thrustmaster T150 RS + Vergelijk
Trust Thumb Grips voor PlayStation 4 + Vergelijk
Playstation VR draagtas + Vergelijk
Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition + Vergelijk

Meer over de ‘PlayStation VR’ op de officiële website van PlayStation op www.playstation.com/nl-be/explore/playstation-vr/ en op deze website op de pagina www.kijkrond.nl/sony.