Oculus Touch

Touch

Na de introductie van de Oculus Rift en de Gear VR viewer is er de ‘Touch’ van Oculus deze (game-)controller biedt nog meer opties en gebruikersgemak voor de virtual reality toepassingen, de virtuele werelden en games. Met de slogan: “Reach Out And Touch The Future” zeggen ze het perfect! “Reik uit en raak de toekomst aan”, breng je handen in de virtual reality en grijp, pak, verander, bestuur en ervaar de interactie met digitale objecten!

Maak natuurlijke gebaren en beweging met de ‘Touch’ in combinatie met de Oculus Rift en Gear VR. Want voordat je een paar ‘Touch’ controllers op pakt weet je ze eigenlijk al hoe je moet gebruiken, want de intuïtieve acties in virtuele realiteit voelen zo natuurlijk aan als je eigen handen. Speel, leer en creëer net deze waanzinnige (game-)controller.

De introductie van de games geschikt voor de Oculus Rift en Touch!
Hier zie je hoe Oculus ‘Touch’ als gamecontroller gebruikt kan worden voor de nieuwste virtual reality games speciaal ontwikkeld voor bij de Oculus Rift en de Gear-VR viewer. Beleef de games als of je in de game zit, met een 360 graden en 3D zicht. 

Je kunt de beweging van je hoofd gebruiken om te verkennen, richten, en interactie te simuleren. En met de Touch controllers krijg je nog meer controle tijdens het gamen. Deze nieuwe ontwikkelingen in gaming geven een geheel nieuwe manier om te spelen, met een extreem realistische ervaring als gevolg.

High-performance PC’s geoptimaliseerd voor Rift en gaming!
Oculus heeft diverse samenwerkingsverbanden aangegaan met de beste fabrikanten zoals o.a. Alienware, Dell, ASUS, Falcon Northwest, Aorus, HP, Lenovo en Cyberpower om een reeks van PC’s te ontwikkelen die zijn geoptimaliseerd voor de opties die Oculus Rift bieden. Deze PC’s zijn speciaal geassembleerd en getest met Oculus Rift virtual reality in het achterhoofd, zodat u een geweldige VR-ervaring kan beleven. Deze Pc’s zijn te herkennen aan het kenmerk “Oculus Ready PC’s”.

Oculus Rift Basispakket + Vergelijk

Meer over de ‘Touch’ op de officiële website van Oculus op www.oculus.com/touch/.