HTC Vive

Vive

Vive wordt u aangeboden door HTC en Valve een mix van passie, talent en innovatie! En daarmee levert Vive de belofte van virtual reality met top technologie en top content. Iedereen die de virtual reality headset van HTC Vive voor het eerst opzet wordt overvallen door de beleving. En met de HTC Vive controller kan je gamen en ontdekken in de virtuele wereld!

Plaats de Vive headset op je hoofd en de graphics die je dan ziet  maken de ervaring zo echt en surrealistisch tegelijk, en dankzij het ‘Chaperone geleidingssysteem’ blijf je binnen de grens van de virtuele beleving.

Of je nu de virtuele wereld intrekt o.a. in samenwerking met GoogleEarth en Discovery-VR of in je eigen virtual reality planetarium stapt om het zonnestelsel en nachtelijke hemel te verkennen, games speelt, of een product (auto’s, meubels) bekijkt het is een overweldigende beleving.

HTC Vive Pro + Vergelijk

En dankzij twee draadloze (game-)controllers die zijn voorzien van maar liefst 24 sensoren zijn er oneindig veel bewegingen die je kan simuleren en de bewegingen voelen allemaal super realistische aan in deze nieuwe virtuele wereld!

De real time simulatie is één van de vele voordelen die er zijn bij de HTC Vive!

HTC Vive een showcase met live mixed reality op Gamescom 2016!
In de onderstaande video kan je zien hoe HTC Vive tijdens de Gamescom beurs in 2016 de Vive Headset presenteerde voor alle game liefhebbers. In verschillende setups werden er allerlei virtual en mixed realty games en programma’s opengesteld voor het publiek om de virtual en mixed reality van de Vive Headset te ervaren.

Speciaal voor alle apps en games is er de website www.viveport.com, een online portal voor de Vive software, showcases en apps. En speciaal voor ontwikkelaars van soft- en hardware is er de Viveport ‘development’ website voor ontwikkelaars.

Meer over de ‘Vive’ op de officiële website van HTC www.vive.com/eu.