Google Daydream

Daydream

Voor de duizendpoot Google is de virtual reality revolutie nog maar het begin van één compleet nieuw tijdperk en speciaal hier voor ontwikkelde Google de Google-VR ‘Daydream’. Deze Daydream View headset is ontworpen voor comfort en gemak!

Zo is de ‘Daydream View’ een lichtgewicht VR-viewer gemaakt van ademend materiaal en de ‘Daydream’ past over de meeste brillen en is ook nog eens makkelijk schoon te maken met een handwas. Deze combinatie van gemak en comfort en het eenvoudig plaatsen van je smartphone gaan dan volgens mij ook een regelrecht succes worden.

En groot pluspunt is de de kleine maar krachtige ‘Daydream’ controller waar mee jezelf van alles in de virtuele wereld kan besturen en/of activeren.

Verder zijn er speciale smartphones speciaal gebouwd voor virtual en augmented reality zoals de Google ‘Pixel‘ smartphone met een hoge-resolutie scherm voor de weergave van ultra vloeiende en scherpe beelden en een high-fidelity bewegingssensor om nauwkeurige de bewegingen die je maakt te volgen.

Gear4 D3O Piccadilly Google Pixel 2 XL Back Cover Zwart + Vergelijk
Google Cardboard 3D voor smartphones V2 Virtual Reality bril + Vergelijk
Gear4 D3O Piccadilly Google Pixel 2 XL Back Cover Wit + Vergelijk

Meer over de ‘Daydream’ op de officiële website van Google op vr.google.com/daydream/.